L'equip Tuga-Els Segadors, format per Jordi Armengau (Club Esquí Berguedà), Salvador Vilalta (UE Castellterçol) i Josep Maria Cabanas (CE Camprodon), va ser quart a la Petite-Trotte à Léon del Mont Blanc. Es tracta d'una marxa no competitiva, amb un recorregut de 280 quilòmetres i un desnivell positiu de 23.000 metres, que es disputa conjuntament amb el gran esdeveniment de l'UltraTrail del Mont Blanc.

En la Petite-Trotte à León (PTL), l'organització posa a disposició dels corredors dues bases de vida, al quilòmetre 86 i al 200, on els corredors poden menjar i descansar. En la resta de la marxa, els corredors s'han d'espavilar, ja sigui portant tot el menjar a sobre o anant a refugis. L'itinerari no està marcat i els participants han d'anar amb mapa i GPS. En aquesta edició, durant quatre dies els corredors van gaudir de bon temps, fins que van començar les pluges i, després, les nevades, amb vent i fred intensos.

En aquestes condicions adverses, només 5 dels 67 equips que havien sortit van poder completar l'itinerari previst inicialment. Entre aquests conjunts que van poder superar tot el recorregut plantejat de forma prèvia hi havia el Tuga-Els Segadors, que van protagonitzar un avanç decidit i van segellar una actuació excel·lent.