Aquesta és la cronologia del «cas Armstrong» després de l'anunci de la Unió Ciclista Internacional (UCI) de retirar totes les seves victòries i de sancionar de per vida per dopatge durant la seva etapa al US Postal.

2012

12 De juny: La USADA notifica Armstrong que ha iniciat un procediment legal contra ell per dopatge. La USADA explica que ha remès seves al·legacions a la Junta de Revisió Antidopatge, perquè decideixi si ha de procedir. Com a resposta, l'exciclista emet un comunicat lamentat aquestes acusacions «sense fonaments» i «motivades pel rancor».

-22 De juny: Els advocats d'Armstrong sol·liciten a la Junta de Revisió Antidopatge que recomanin a la USADA el final de la investigació.

-29 De juny: La Junta de Revisió Antidopatge recomana de manera unànime presentar càrrecs contra Armstrong.

-9 De juliol: Armstrong presenta una demanda per intentar aturar el cas. Aquest permís dia, un jutge federal desestima la demanda, acusant el text de ser «una llarga i amarga polèmica» en comptes d'«una declaració breu i clara dels fets detallats».

-10 De juliol: Tres antics socis d'Armstrong són sancionats de per vida per la USADA per la seva implicació en una suposada trama de dopatge. Es tracta dels metges Luis García del Moral i Michele Ferrari i l'entrenador Pepe Martí. Armstrong torna a presentar una demanda per intentar aturar el cas.

-11 De juliol: La USADA concedeix 30 dies a Lance Armstrong per respondre als càrrecs de dopatge.

-5 De agost: La Unió Ciclista Internacional (UCI) diu que la seva disputa amb la USADA sobre qui hauria de dirigir les acusacions de dopatge contra Armstrong ha de ser resolta pel Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS).

-20 De agost: Un jutge federal dels Estats Units rebutja els esforços d'Armstrong per bloquejar la acusacions de la USADA.

-23 D'agost: Armstrong anuncia que no tornarà a barallar contra les acusacions de dopatge de la USADA, que tot seguit confirma que sancionarà de per vida a l'ex ciclista i li traurà tots els títols obtinguts a partir l'1 d'agost de 1998, inclosos els set Tours de França guanyats entre 1999 i 2005.

-10 De octubre: La USADA dóna a conèixer la seva 'Decisió Raonada' on assegura que l'US Postal i Lance Armstrong van tenir el «més sofisticat i professionalitzat» programa de dopatge.

-22 De octubre: La Unió Ciclista Internacional (UCI) decideix no apel·lar davant el TAS i sanciona de per vida a Lance Armstrong, a qui retira totes les seves victòries al Tour de França.