El FS Gironella continua amb la bona dinàmica de la temporada anterior i amb la victòria de dissabte, en terres valencianes, davant de la Universitat d'Alacant ja suma cinc victòries.

El conjunt dirigit per Robert Caneda va disputar un duel vibrant en la sempre complicada pista alacantina. En la primera meitat les gironellenques van sortir amb molta intensitat i al descans dominaven per la mínima, 1-2. A falta de dos minuts pel final, les locals van poder empatar però a l'últim minut les visitants van protagonitzar una gran gesta aconseguint la victòria in extremis.

Amb aquesta important victòria, el FS Gironella ocupa la tercera posició amb 15 punts. En la propera jornada el conjunt berguedà rebrà la visita del difícil FS Valladolid, equip que porta 10 punts a la lliga. Les jugadores del Futbol Sala Gironella pretenen encadenar la quarta victòria consecutiva a la seva pista.