El Joanenc va deixar escapar els tres punts davant el Castellbell en un partit en què els de Sant Joan de Vilatorrada van millorar el seu joc respecte a partits anteriors. Tot i la superioritat local, els visitants van aprofitar una situació confusa per posar les taules en el marcador.

La primera part el Joanenc va dominar de principi a fi. Arribava amb perill a la porteria contrària i disposava d'ocasions de gol força clares per marcar, però tenien sort de cara a porteria. D'altra banda, el Castellbell pràcticament no va tenir opcions per introduir la pilota dins la xarxa joanenca. Tot i que els de Sant Joan es van avançar una mica després del primer quart d'hora de joc, no van saber definir i sentenciar amb un segon gol abans del descans i es va arribar a la mitja part amb un marcador massa curt pel que s'havia vist en els primers 45 minuts, 1-0 favorable al Joanenc.

A la represa el conjunt visitant va sortir al camp més agressiu que a la primera part. L'àrbitre no va saber aturar aquesta situació i va ser excessivament permissiu. A més a més, el Joanenc es va començar a impacientar i això va fer que les coses s'igualessin una mica. Al minut 57 va arribar la jugada polèmica del partit, quan el Joanenc va fer el segon gol i l'àrbitre el va anul·lar incorrectament per als de casa. Mentre els de Sant Joan celebraven el gol, el Castellbell va treure ràpidament i al contracop va posar les taules en el marcador, que es van mantenir fins al final.