Important victòria davant d'un contrari i un camp sempre difícil. La primera part va estar dominada pel conjunt sesrovirenc i va disposar de nombroses ocasions per a marxar al descans amb un resultat més ampli. L'únic gol d'aquesta primera part arribava després de la sacada d'un corner, el posterior refús era penjat per Borja al segon pal, on Aldo damunt la línia de gol tocava de cap per a posar el 0-1. Cal ressaltar que en el minut 18, Miki fallava un penal aturat pel porter local Juan Luis.

A la represa, la Penya avançava les seves línies i anivellava la possessió de pilota. El gol que sentenciava el partit arribaria en el minut 20 d'aquesta segona part quan Cholo dins de l'àrea rematava de cap una falta centrada pel migcampista Pol.

El conjunt del Sant Esteve segueix líder del grup 8 i amb la combinació de la resta de partits jugats veu com el tercer classificat ja es troba a 9 punts.