El Barça Regal va patir per sumar la victòria a la pista del Blusens Monbus, on no va disposar de jugadors clau. A la baixa ja coneguda de Mickeal i Rabaseda s'hi van sumar Navarro i Jasikevicius. Unes absències que van provocar el debut a l'ACB del croat Hezonja, la gran perla del planter blaugrana, i l'estrena com a blaugrana del suec Eriksson, que ja s'havia estrenat amb el Bàsquet Manresa.

Els primers minuts van ser de domini blaugrana, amb un parcial inicial de 0-7. Però els gallecs van anar remuntant a poc a poc, sobretot a partir de l'entrada del pivot tunisià Salah Mejri, fins arribar al final del primer quart amb el marcador empatat (14-14). Una igualtat que el Barça va trencar lleugerament abans del descans, amb més encert en els triples.

A la represa, el Blusens Monbus capgirava el marcador. L'equip de Moncho Fernández estava més concentrat i se situava per davant (38-35). Però malgrat les baixes, el Barça continuava tenint artilleria per decantar el partit al seu favor i empatava el partit quan faltaven només deu minuts (47-47).

Els locals van agafar la iniciativa en començar el darrer quart, amb una acció de mèrit de Kendall i un triple de Corbacho. Una bona ratxa que trencava el Barça amb un parcial de 0-8. I en un final ajustat, amb 67-69 va aconseguir una cistella i falta personal que haurien pogut donar el triomf als blaugrana. Però el pivot croat va errar el tir lliure addicional.

A la pròrroga, dos triples seguits d'Abrines van posar en òrbita el Barça. Tomic i Sada van rematar després la feina per poder segellar un triomf amb molt patiment abans d'iniciar demà la sèrie de quarts de final de l'Eurolliga davant el Panathinaikos, al Palau Blaugrana.