Segueix-nos a les xarxes socials:

L'olesana Adriana Pla fa dos podis al campionat d'Espanya de cadets

L'olesana Adriana Pla fa dos podis al campionat d'Espanya de cadetsTA olesa

La tiradora olesana Adriana Pla va aconseguir dues medalles de bronze per equips amb Catalunya en el Campionat d'Espanya de tir amb arc cadet i de menors, que es va fer a Cambrils.

En la categoria d'equips mixtos, la parella formada per ella mateixa i Jordi Cubiró va aconseguir la tercera posició del podi i en noies, la tripleta formada per ella, Magdalena Taje i Marina Ventresca va ser tercera. En la competició individual, no va tenir tanta sort. Va ser novena en la fase de classificació, amb 507 punts, i no va poder superar la navarresa Irati en la segona eliminatòria.

De la resta de la representació olesana, Jaume Abayà i Carlos Alcazar van caure eliminats davant dels seus companys Àlex Vidal i Arnau Peña, respectivament. Abayà va perdre en la fletxa de desempat i Alcázar també per poca diferència de punts. En la categoria de menors, el debutant Aitor Bautista va sumar 237 punts en la fase de classificació i va ser derrotat en la segona eliminatòria contra l'asturià Muñoz, després d'haver donat la sorpresa en la primera i haver vençut el basc Bajo. En noies, Judith Teruel va ser onzena de la general amb 299 punts i va caure eliminada en la primera ronda eliminatòria davant de la gallega Guerrero. Al seu torn, Aitor Martínez va patir en el seu debut estatal i li va costar adaptar-se al vent. En la fase de classificació va sumar 486 punts.

Prem per veure més contingut per a tu