Segueix-nos a les xarxes socials:

La Bruixa d'Or Manresa inicia l'era Comenge

Sis nous jugadors, tots inexperts en la categoria estatal s'estrenen en el derbi contra la Penya

La Bruixa d'Or Manresa inicia l'era Comenge

La magnífica actuació del jove danès Ramus Larsen ( 19 anys , 2,12 metres ) , que en la seva estrena a la Lliga Endesa ha signat 21 punts , 13 rebots i 37 de valoració , va conduir a la Bruixa d'Or Manresa a una bona victòria davant del FIATC Joventut per 90-78 .

A banda del danès , el suec Markis Eriksson , un altre dels joves dels manresans , va contribuir a fer oblidar que el Manresa no comptava amb Asselin , que no va poder jugar per un problema en el seu passi internacional , i sense Darryl Monroe , que es va lesionar en el primer quart .

El rebot ofensiu , la seguretat en les jugades d'atac i el bon nivell d'encert van permetre que els bagencs dobleguessin a una Penya , a la qual li va costar mostrar les seves moltes qualitats i que va ser sempre a remolc en el marcador .

El nou entrenador de Manresa , Borja Comenge , va haver de canviar ràpidament els seus plantejaments inicials , doncs Monroe , es retirava lesionat quan encara no s'havien jugat ni 5 minuts .

Fins al moment , el nord-americà , que estarà com a mínim tres setmanes de baixa per un problema muscular , havia estat el millor del seu equip , amb 8 punts ( 15-13 , min . 5) .

Les rotacions , ara amb Creus a la direcció i els joves nòrdics Larsen i Eriksson en pista , van afavorir l'equip local. El danès es va estrenar de triple i va obligar a Salva Maldonado a demanar el primer temps mort ( 19-15 , min . 8) i el mateix va fer el suec ( 22-15 , min.9 ) .

Un espectacular mat de Larsen li permetia signar una jugada de 2 +1 i contribuir que La Bruixa d'Or s'apuntarà el primer quart a favor ( 25-18 , min.10 ) .

El joc dels locals fluïa correctament i els punts arribaven , també per part d'altres dels nous fitxatges com Max Kouguere . En un partit sense defenses especialment dures , Tariq Kirksay era la principal referència fins al moment del Joventut .

Un triple de l' aler francès va avançar als verdinegres al marcador 39-40 ( min. 18 ) . L'avantatge visitant va durar poc , ja que va aparèixer de nou Larsen , anotant de 3 ( 42-40 , min . 19 ) . Les dificultats de la Penya per marcar permetre al Manresa marxar al descans manant per 44-40 .

El mal arrencada del FIATC Joventut al tercer quart va marcar la resta del partit . Els de Maldonado van trigar més de cinc minuts a aconseguir la primera cistella , mentre el Manresa , sota la sòlida direcció de Creus , anava sumant .

El parcial inicial de 13-0 va donar al Manresa un bon matalàs ( 57-40 , min . 25 ) , que va saber administrar adequadament . Els catalans fins i tot van ampliar l'avantatge , que al final del quart ja era de 20 punts ( 74-54 , min . 30 ) .

En l'últim parcial , el Joventut no va trobar la manera de posar en dificultats serioses a La Bruixa d'Or i un triple d'Arc , que va anotar 5 dels 7 que va intentar , va donar als locals la màxima diferència : 82-60 , min . 34 .

La Penya seguia arribant un segon tard a moltes de les situacions , el que li passava factura . Mentre Larsen continuava fent una mica de tot : anotar , rebotejar , taponar ... , el Manresa tenia agafat la victòria , en el primer partit de la temporada , ia casa ( 90-78 , min . 40 ) .

Prem per veure més contingut per a tu