Segueix-nos a les xarxes socials:

La Bruixa d'Or Manresa surt escaldada de Madrid

El conjunt de Borja Comenge no va poder fer res davant la superioritat de l'equip blanc

La Bruixa d'Or Manresa surt escaldada de MadridEFE

El Reial Madrid no va trobar rival en La Bruixa d'Or i en un altre festival anotador, triple d'esquena de Felipe Reyes inclòs , va aconseguir la seva cinquena victòria en Lliga amb un marcador de 111-63.

Menys de tres minuts va trigar el Reial Madrid a mostrar-li a La Bruixa d'Or l'autopista per la que pensava portar el marcador del partit ( 10-2 ) .

Els de Manresa van intentar fer el seu joc , no deixar-se intimidar per l'exuberància de les cistelles madridistes , però el contraatac local i , tan important o més, la gran defensa dels jugadors de Pablo Laso els van deixar gairebé sense opcions .

L'única solució va ser el llançament de triple i gràcies a això , 4 de 10 amb Waters com a jugador més inspirat , el primer període va ser més extens, 25-16 .

El segon quart es va convertir en sinònim de màgia , la que exerceix Sergio Rodríguez , ' Chacho ' , quan salta al parquet . El Madrid va seguir jugant al contraatac , i fallant moltes jugades per una mica de precipitació , però també anotant-ne altres de fulgurants .

La diferència es va anar ampliant ( 42-24 , min.16 ) i en les quatre últimes dècimes de segon es va produir una de les jugades més celebrades per la grada i que diuen molt de la fam de l'equip . Tot i anar guanyant per 51-28 , Slaughter - cada vegada millor defensor - va fer una passada de beisbol , traient de fons , a Felipe Reyes que va rebre d'esquena i va llançar d'aquesta manera al cèrcol amb les dues mans .

La pilota va entrar i els àrbitres després de consultar el vídeo la van donar per vàlida. Amb un marcador de 54-28, els dos equips van marxar als vestidors .

Els trenta punts de diferència no van trigar a arribar , tot just minut i mig després de la represa ( 61-31 ) . I els trenta-cinc ( 66-31 ) un minut després.

Defensa , recuperació de la pilota , contraatac i cistella del Reial Madrid va ser la jugada més repetida , amb Mirotic ( 28 punts en menys de 20 minuts ) com a anotador més destacat del 88-47 al final del tercer quart .

Llull, Rudy , Carroll , Mejri , tots es van anar sumant al carro de l'excel · lència . Carroll anotant amb un mat els 101 punts del seu equip . Al final , 111-63 . Un altre festival madridista .