L'Atlètic de Madrid és el nou líder en solitari de Primera Divisió. Els madrilenys es troben tres punts per sobre del Barça i del Reial Madrid després d'irrompre ahir en el lideratge de la classificació gràcies a una golejada contra la Reial Societat, a la qual va doblegar amb gols de David Villa, Diego Costa, Joao Miranda i Diego Ribas. El triomf va ser el millor homenatge que podien fer els matalassers a Luis Aragonés. Va ser un dia d'homenatge de tota l'afició a una de les persones més importants que han format part de la història del club, com a jugador i entrenador. El Vicente Calderón va omplir-se per acomiadar-lo. Fins al minut 8, el número habitual de Luis, el Manzanares va romandre en silenci.

En l'àmbit esportiu, sobre la gespa hi havia en joc el lideratge. La derrota del Barça convidava a l'Atlètic a fer un pas endavant. Ho va fer l'equip matalasser en el seu tercer assalt d'aquesta temporada al cim de la taula. Tot això amb convicció, ambició i quatre gols. Un còctel que va impulsar els homes de Simeone per sobre del Barça i el Reial Madrid. L'Atlètic de Madrid no ocupava la primera posició de la classificació de la Lliga des de fa més de tres anys. 133 jornades han passat des de llavors per a un Atlètic que, tot i el seu discurs del partit a partit, va de debò.

El triomf d'ahir contra la Reial Societat el va encarrilar David Villa, qui ja suma tretze gols en aquesta temporada. El brasiler va fer el segon a falta de vint minuts pel final del partit. Va ser llavors quan el conjunt local va mostrar-se més encertat. Un minut després, Miranda va sentenciar amb la tercera diana de la nit i, quatre minuts abans del final, Diego Ribas va tancar el marcador d'un duel que va ser tota una demostració de poder d'un Atlètic de Madrid que no fa broma. El millor homenatge per a Luis Aragonés.