La sabadellenca Queralt Castellet intentarà convertir-se avui en la primera catalana d'aconseguir una medalla en uns Jocs Olímpics d'hivern. Castellet és una de les favorites en la competició de mig tub de surf de neu, que es comença a fer a les onze del matí i les finals de la qual són a dos quart de set de la tarda, hora d'aquí. També aspira a medalla l'esquiadora Carolina Ruiz, que avui prendrà part en el descens, que es començarà a disputar a les vuit del matí.

Els noruecs Ola Vigen Hattestad, en homes, i Maiken Caspersen Falla, en dones, van obtenir l'or en l'esprint lliure d'esquí de fons disputats ahir a Sotxi. En la competició masculina, els suecs Teodor Peterson i Emil Joensson van completar el podi i en la competició femenina la plata va ser per a la noruega Ingvild Östberg i el bronze, per a l'eslovena Vesna Fabjan.

La coreana Lee Sang Hwa va aconseguir la victòria en la prova de 500 metres femenina dels Jocs de Sotxi i va trencar, d'aquesta manera, el domini d'Holanda, que havia obtingut tres ors en tres dies de competició. Aquest cop, la millor neerlandesa va ser Margot Boer, que es va haver de conformar amb el bronze. La plata va ser per a la russa Olga Fatkulina.