Les germanes del Club Atlètic Igualada Èlia i Níria Pascual van quedar en primera i segona posició a la prova de llançament de javelina delscampionatsdeCatalunya d'hivern que es van fer a l'estadi Serrahima de Barcelona. En l'apartat masculí, el llançador navarclí del FC Barcelona Jordi Sán-chez també va fer bons els pronòstics i es va situar en primer lloc.

En la competició femenina, Èlia Pascual va fer un millor llançament de 51,08 metres en el seu quart intent i va endur-se la medalla d'or. La seva germana Níria va aconseguir el segon lloc amb una millor marca de 44.03 metres en el segon intent, amb la qual cosa totes dues van confirmar el seu bon estat de forma en la que pot ser una gran temporada. La seva propera participació serà als estatals de Lleó, l'1 de març.

Allà també hi espera ser el navarclí Jordi Sánchez, que va guanyar per gairebé dos metres de diferència la prova masculina. Sán-chez va fer un millor llançament de 68,83, que va repetir en el cinquè i el sisè intents. Abans ja havia fet 68,60 en un prodigi de regularitat. Va superar, d'aquesta manera, els 67,04 metres de l'atleta de l'AA Catalunya Bilal Nouali.