El Monbus Igualada disputa aquesta nit, a partir de les nou, un partit de la jornada de lliga, el gros de la qual es disputa el cap de setmana que ve. En principi, el duel havia de tenir lloc la setmana que ve, però els dos conjunts van decidir canviar el dia.

El conjunt de Cesc Monclús podrà tenir tots els seus efectius, després que Ton Baliu ja pogués disputar el partit de la Copa CERS de dissabte passat contra el CP Vic. Les molèsties encara no han desaparegut, però el tractament que està seguint ha de ser suficient perquè avui pugui jugar. Els arlequinats volen recuperar el bon camí a la competició domèstica després de la darrera derrota, a casa per 1-5 contra el Noia Freixenet.

Per la seva banda, el Reus Deportiu arriba a les Comes en tercera posició de la classificació amb el reforç de tres victòries consecutives, contra el Tordera i el Blanes a la lliga i davant de l'Iserl0hn a la competició continental. La minijornada d'avui es completa amb el partit entre el líder, el FC Barcelona, i el cuer, el Vilanova.