El Manresa va sumar tres punts molt valuosos a la pista del Montcada en un partit que se'ls va complicar massa als darrers instants, tenint en compte que a set minuts per al final els de Paco Cachinero guanyaven per un clar 2-6. Els vallesans, veient que gairebé ho tenien tot perdut, van decidir jugar amb porter-jugador i el Manresa no va saber defensar bé aquestes situacions i va estar a un sol pas de veure com el rival li capgirava el resultat. Els 32 minuts anteriors, però, van ser de clar domini manresà. A la primera meitat, els bagencs van ser molt superiors i la seva forta pressió defensiva dificultava el joc dels locals. A més, van saber aprofitar molt bé les accions a pilota aturada, així van marcar tres gols, i les jugades al contracop. D'aquesta manera el resultat al descans era d'un clar 1-4 al seu favor.