El CN Sant Andreu, l'equip del manresà Kevin Lenard i amfitrió de la Copa del Rei de waterpolo, disputarà avui (12 hores) la final de la competició del KO després de derrotar per 5 a 7 ahir el CN Terrassa on també hi juguen dos waterpolistes de la capital del Bages, Xavi Serra i Sergi Mora. En l'altra semifinal l'Atlètic Barceloneta va imposar-se al CN Mataró per 14-8.

La majúscula actuació en el tram final del porter andreuenc, Ramón Santís, va donar el passi al setè classificat de la competició domèstica, que arriba a la segona final de la seva història. En el primer període, la defensa es va imposar a l'atac. Els egarencs, aprofitant la primera superioritat, es van avançar amb un gol de Carrillo que va estar ràpidament contrarestat amb una estètica vaselina d'Ivan Losa i un potent tret de Sergi Trilles que, en l'últim segon, va donar un lleuger avantatge als locals (1-2).

Animats a les grades pels seus aficionats, els homes de Daniel Esforzado van eixamplar distàncies amb dos gols consecutius de Gorrís, fet que va permetre als barcelonins marxar al descans amb un còmode avantatge (1-4).

Després de la represa, l'atac del tercer classificat de la Divisió d'Honor va començat a carburar gràcies a la punteria dels dos manresans. Dues dianes de Xavi Serra i Sergi Mora van acostr el Terrassa, si bé el Sant Andreu va contestar ràpid amb un llunyà tret de Bruder i un penal anotat per Gorría.

Lluny d'ensorrar-se, els vallesans es van mostrar rocallosos en defensa per mantenir-se dins del partit i, gràcies a dos gols d'Òscar Aguilar, es van situar a només un gol (5-6). Va ser llavors quan la figura del porter de l'equip barceloní va sobresortir. El manresà Lenard, porter suplent al Sant Andreu, va veure com el seu company, Ramon Sentís, realitzava quatre parades de mèrit que van deixar els egarencs sense final.

Un gol de rebot de Sergi Trilles, a dos minuts del final va segellar el 5-7 final amb el qual el Sant Andreu va aconseguir el pas a la final somiada.