Després de passar per les files de l'UCAM Múrcia en la present temporada, Pete Mickeal tornarà a competir. L'aler nord-americà ha fitxat pels Cangrejeros de Santurce de Puerto Rico, equip que entrena l'espanyol Paco Olmos, també seleccionador nacional. Amb el Múrcia Mickeal tenia una mitjana de 12 punts, 5 rebots i 8,4 de valoració en els 5 partits disputats.

El Rio Natura Monbus va anunciar ahir la contractació del pivot nord-americà Travis Peterson, que ajudarà a reforçar el joc interior després de les baixes de Muscala i Junyent. Peterson és una ala-pivot de 2,08 metres i 28 anys que procedeix del BK Hoverla, club amb el qual ha aconseguit uns números de 14 punts i 6 rebots per partit a la lliga ucraïnesa.

El jugador de l'Ibersotar Tenerife va protagonitzar la seva millor actuació del total de 244 partits que porta jugant a l'ACB en nou temporades. En un mateix partit l'asturià va aconseguir superar el seus rècords individuals en quatre apartats diferents: punts (25), assistències (6), rebots (13) i valoració (40). El recital de Blanco però no va tenir la recompensa de la victòria, que va ser per l'Estudiantes.