Segueix-nos a les xarxes socials:

La Salta Marrades acaba amb 143 corredors

La Salta Marrades acaba amb 143 corredorsjosep canamasas

La segona edició de la Salta Marrades, organitzada pel Centre Excursionista de Santa Maria d'Oló, va viure una gran matinal esportiva en la qual 143 corredors dels 153 d'inscrits van aconse-guir acabar la prova.

La bona temperatura i la presència del sol en tot moment va ajudar els corredors a competir en bones condicions i va convocar una bona assistència de públic a la sortida i a l'arribada de la cursa, així com dins del poble i en punts emblemàtics del recorregut.

La cursa, que transcorria en un circuit de 14,5 km i 600 metres de desnivell pels voltants del poble de Santa Maria d'Oló, se la va adjudicar Xavi Padrós amb un registre d'1:06:07. De ben a prop el va seguir Jordi Uró, que va creuar la meta 17 segons més tard, i Xavi Prims, tercer classificat, a gairebé un minut de Padrós. En categoria femenina Maria Sau, amb un cronòmetre d'1:25:18, va guanyar amb molta claredat per sobre d'Alba Carbonell, segona, i Júlia Casas, tercera classificada.

En la resta de categories cal destacar Jaume Marsinyach i Xesca Sala, guanyadors de la categoria veterà 2; Xavi Padrós i Amàlia Molina en veterà 1; Jordi Uró i Alba Carbonell en sènior; i Jaume Marsinyach i Maria Sau, també guanyadors en categoria sub-23.

En acabar la prova l'organització va preparar una gran botifarrada per a tots els corredors, que també van ser premiats amb una bossa d'obsequis.