Es va celebrar a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de Judo d'Alacant, la fase del sector est de l'estatal en categoria júnior entre les federacions de València, Múrcia, Balears i Catalunya. D'aquest sector els tres primers de cada categoria de pes es classificaven per participar en la fase final que se celebrarà a Madrid els dies 29 i 30 d'aquest mes de març.

Cinc judoques d'Esport-7 van participar representant la Federació Catalana de Judo i tres es van classificar. Toni Torra va ser finalment tercer en la categoria de -60 kg; Joan Iglesias també va ser tercer classificat però en la categoria de -55 kg i Juli Palacios va ser segon classificat en la de -100 kg. També van competir però no van classificar-se Víctor Gómez en -73 kg i Amadeu Riera en -55 Kg. (cinquè classificat).

Català infantil i cadet

Dissabte que ve se celebrarà al poliesportiu de Can Sorts a Sentmenat del Vallès el campionat de Catalunya en categories infantil i cadet. Hi participaran tots els judokes d'aquestes categories del Centre de Tecnificació de Judo del Bages representant els seus respectius clubs. La categoria cadet començarà a les 10.30 h i la infantil a partir de les 15.30 h.