Un centenar de persones han assistit a la presentació del nou projecte per al Camp Nou i els seus voltants que tres membres de la junta directiva blaugrana, encapçalats pel vicepresident esportiu Jordi Mestre, d'aquest vespre de dijous al Teatre Conservatori de Manresa.

La presentació coincideix amb l'arribada a la capital del Bages de l'exposició itinerant que la junta directiva del Barça fa per tot Catalunya de cara al referèndum sobre el futur Camp Nou i l'espai adjacent que s'ha de dur a terme el proper 5 d'abril.

El vicepresident Mestre ha fet una introducció de tot el projecte i els directius Toni Freixa i Sílvio Elías han explicat com es remodelarà el Camp Nou en concret i com es finançaran les obres, respectivament.

Els curiosos s'apropen a veure la maqueta del projecte

Pel Teatre Conservatori han anat passant durant tot el dia socis i aficionats per veure les maquetes i els plafons explicatius del projecte per remodelar l'estadi, fer un nou Palau Blaugrana i construir el denominat Espai Barça entre tots dos. Si la majoria de socis barcelonistes aproven el projecte, s'hauran d'adjudicar unes obres que no és previst que finalitzin fins l'any 2021.

El Camp Nou, les graderies del qual quedarien totalment tapades, tindrà 105.000 espectadors. El nou Palau Blaugrana, que s'acabaria de fer dos anys abans, 10.000. El pressupost de la remodelació pujaria a 600 milions d'euros.

L'exposició itinerant es desplaçarà aquest divendres a Berga, al Teatre Municipal, dissabte a l'Hotel Park de Puigcerdà i dilluns a la sala Immaculada del Centre Cultural les Monges de la Seu d'Urgell. A Igualada, hi arribarà el proper 28 de maig, al Teatre Mercantil La Sala. Paral·lelament hi ha una exposició permanent al mateix Camp Nou.