La ruta de l'exposició del Nou Espai Barça va arribar ahir al teatre Conservatori de Manresa. L'itinerari, que va començar a Badalona el dijous dia 6 i conclourà el proper 2 d'abril a l'Hospitalet de Llobregat, està pensat per convèncer el màxim nombre de socis possibles perquè votin "sí" al referèndum del 5 d'abril, tal com van poder comprovar les 180 persones, una xifra baixa en les set hores i mitja que va estar oberta, que ahir van passar per l'exposició.

"Això serà per als nostres fills", comentava rient un visitant a la seva dona mentre passejaven tranquil·lament entre els onze plafons dels quals consta l'exposició. No només s'havia de llegir, sinó que cinc televisors de plasma ajudaven a fer més atractives les recreacions del futur Camp Nou o del nou Camp Nou, tal com se'l denominarà en la pregunta.

Una visió orientativa

Un dels elements més visuals i que més cridaven l'atenció entre els visitants que ahir van passar pel teatre Conservatori era una maqueta, una petita recreació de com serà el Nou Espai Barça una vegada s'acabi el 2021, any en què és previst que finalitzin les obres de construcció.

Aquesta maqueta permetia observar a grans trets com quedaria distribuït el nou recinte de les Corts. Al marge de la remodelació del Camp Nou, el Miniestadi es traslladaria a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, es construiria un nou Palau Blaugrana i diversos edificis destinats a activitats complementàries.