El Petro Pintó Asfe no falla i continua defensant el liderat amb mà de ferro. Dissabte les santfruitosenques van oferir un recital ofensiu davant l'Esparreguera i van trencar la barrera dels 100 punts, un fet poc usual en aquesta categoria de bàsquet.

Les jugadores visitants van dinamitar el partit en el primer període anotant 34 punts, fent molt ús del contraatac i imprimint un ritme molt alt. Però en el segon quart les noies de l'Esparreguera van estar més encertades i van jugar de tu a tu amb el líder de la categoria. Només van perdre el parcial per un punt (17-18) i es va marxar al descans 26-52.

En la represa, l'Esparreguera va continuar mostrant la seva millor versió en atac. Les jugadores locals van gaudir de molt encert en el tir, fet que també es va repetir en el bàndol de l'Asfe, liderat en tot moment per Santamaria, autora de 27 punts. El partit estava absolutament sentenciat al final del tercer període (41-76), però encara restaven deu minuts per jugar-se.