Empat de prestigi el que va aconseguir ahir al migdia l'Avià al camp del tercer classificat, el Girona B, en la seva lluita per la permanència.

El partit va tenir una primera part molt igualada. Només començar, l'Avià va disposar de la millor ocasió del partit. Trulls va recuperar una pilota al mig del camp i es va presentar tot sol davant el porter Quintí; el va driblar però el remat final va anar a parar al pal. L'inici dels berguedans va ser valent i als nou minuts ja havien llançat quatre córners. A partir del minut 15, el joc es va equilibrar. Al minut 18, Marc Coll va aturar un bon xut d'Arjona i al 22 era Aleix Revilla qui ho intentava rematant un xic massa alt.

A la represa, el Girona B, va passar a dominar, però l'Avià va saber contenir molt bé els atacs locals. Els gironins tenien la possessió de la pilota i van disposar de diverses oportunitats que no van materialitzar. Al minut 83, en l'única aproximació de l'Avià a la represa, Joan Noguera va posar a prova el porter local Quintí, que va aturar el xut amb dificultats.