El 100x100 Bàsquet Olost es va endur una important victòria de la pista de l'Hospitalet que li permet fer un pas gairebé definitiu per ser a la final a quatre, que se celebrarà a la Seu d'Urgell els dies 12 i 13 d'abril.

Els jugadors dirigits per Jordi Sainz i Susanna Bosch van començar molt intensos i van agafar una renda de sis punts (15-21 al final dels deu primers minuts). En el segon període, els locals van plantejar una defensa zonal, però no van aconseguir aturar els olostencs, que van marxar a la mitja part de l'enfrontament amb una diferència d'onze punts.

A la segona meitat, els homes visitants van estar molt encertats en l'aspecte ofensiu, i aquest fet els va permetre assolir un marge de 20 punts. Tot seguit, els jugadors de l'Hospitalet de Llobregat van reaccionar i es van posar a només sis punts quan faltaven cinc minuts per al final del duel. Però els olostencs no els van deixar apropar-se més i van sentenciar, enduent-se d'aquesta manera un triomf molt important.