La selecció catalana sub-19 de futbol sala, que compta a les seves files amb el jugador del Manresa FS David Muñoz i el del Sala 5 Martorell Nayim Boix, es va classificar ahir al migdia per jugar, avui, la final del Campionat d'Espanya.

El combinat entrenat per Antoni Mesa, que s'enfrontarà avui a Múrcia, va haver d'esperar a la tanda de penals per superar Andalusia després que el temps reglamentari s'acabés amb empat a quatre gols i la pròrroga a sis gols.

L'enfrontament es va iniciar sense control de cap dels dos equips; d'entrada, els andalusos van manar en el marcador (1-3), però un gol al darrer minut del primer temps establia en el lluminós un ajustat 2 a 3, que deixa les coses incertes per a la represa.

Catalunya va sortir més concentrada al segon temps amb més possessió de pilota i millors ocasions. David Muñoz va fer el 3 a 3 i el 4 a 3 però Andalusia va aconseguir empatar al minut 31. Fins al final del temps reglamentari la fortuna no es va aliar amb els catalans que van disposar de clares oportunitats. A la pròrroga es va mantenir la igualada amb dos gols per cada selecció i en la tanda de penals, els andalusos van fallar el sisè.

Per la seva part, Múrcia va golejar Galícia per 6 a 0.