L'Avià continua amb la bona ratxa des que Albert Garcia ha agafat les regnes de l'equip (tres victòries i un empat, a Girona, en quatre partits) i ahir va sumar tres punts d'or contra un Farners poc operatiu en atac.

Coneixedors de la importància dels tres punts els locals van sortir al terreny de joc amb molta empenta i ja al minut 3 van marcar l'1-0. Marcelo va aprofitar una bona centrada de Pol per anotar el primer gol. El domini local durant els primers quinze minuts va ser clar i evident. A partir de llavors els selvatans van començar a treure's el son de les orelles i Coll va haver d'intervenir amb decisió en una clara ocasió de gol. A la recta final del primer temps, però, l'Avià hauria pogut marcar el segon gol en dues accions gairebé consecutives de Noguera (minuts 40 i 44) que no va encertar a rematar per poc.

A la segona meitat, els locals van aconseguir el domini de l'esfèrica i, tot i que no van crear gaire perill a la porteria defensada per José, tampoc no van passar angúnies en defensa. El gol de la sentència de l'Avià no va arribar fins al minut 70, moment en què Santa aprofitava una bona centrada de l'incisiu Noguera per rematar mitjançant un bon cop de cap. Ja al tram final del partit el Farners va tenir una bona ocasió per marcar el 2-1, però la seva rematada va ser ben aturada per un incisiu Coll. El conjunt badaloní del Llefià serà el proper rival avianenc.