A Segona Catalana, en el grup 4, Manresa, Gironella i Súria tenen partits importants per als respectius objectius a la classificació.

El Manresa rep demà el Tona (12 h) amb la clara intenció de mantenir o ampliar el seu destacat avantatge al capdavant de la classificació (ara mateix porta vuit punts al segon, el Gironella). L'entrenador dels manresans, Dani Andreu, ha comentat que "per al Tona és la darrera oportunitat que té per continuar lluitant per la segona plaça. Està lluny, però segur que ho intentaran. Enguany, els osonencs són més perillosos fora de casa". Els manresans tenen els dubtes de Berni, Miki López i Germán.

En el cas del Gironella, té aquesta tarda (16.30 h) un duel molt complicat a casa del San Lorenzo de Terrassa. I és que l'equip de Xavi Posas només disposa de dos punts d'avantatge respecte al seu perseguidor, el Lliçà de Vall. Posas ha dit que "nosaltres hem de fer la nostra i no posar-nos pressió pel que fa al Lliçà de Vall. El del San Lorenzo és un dels camps difícils. El Gironella té les baixes d'Abel, Ivan López, rafa i Pol Raich

I el Súria, en aquest cas per sortir de la zona compromesa, juga a Roda de Ter, un rival directe (17 h) que està quatre punts per sota dels suriencs.