El manresà Toni Elías va demostrar progressos amb la seva Aprilia de l'equip Red Devils Roma i va finalitzar setè, en la primera cursa, i novè, en la segona en les proves que es van disputar ahir al circuit de Motorland, a Alcanyís. Amb aquests resultats, Elías és desè en la classificació general, amb 23 punts. El líder és el britànic Tom Sykes, que ahir es va imposar en les dues proves.

El bagenc sortia dotzè després dels entrenaments de dissabte en la primera cursa i va treure profit d'algunes retirades i de la millora de les prestacions de la seva màquina per ascendir al setè lloc, tres segons darrere de Sylvain Guitoli i amb tres de diferència respecte de Davide Giugliano. La prova va ser guanyada per Sykes, que va superar el francès Loris Baz i el britànic Jonathan Rea.

En la segona cursa, Elías va protagonitzar un bon frec a frec amb Leon Haslam en la lluita per la vuitena posició, de la qual en va sortir perdedor. Els dos primers classificats d'aquesta cursa van ser els mateixos que els de la primera i el tercer lloc va correspondre a l'italià Marco Melandri. Sykes té quatre punts de diferència sobre Baz en la classificació del mundial, que viurà la seva tercera cita d'aquí a dos caps de setmana al circuit d'Assen.