El pilot de Castellnou de Bages Ferran Hernández es va situar en segona posició ahir en la prova del campionat del Mediterrani, que també era puntuable per al català en la categoria de Moto3. Joan Díaz es va imposar en la prova en què el bagenc va ser segon.

Un altre corredor del Bages, en aquest cas Òscar Checa, ocupava també la segona posició pel que fa a la categoria d'Open 1.000, amb la victòria de Javier Prieto i tercer lloc de Rubén Borrajo, A la prova de 600 cc, el vencedor final va ser Miquel Crous, amb un avantatge de tan sols 285 mil·lèsimes respecte a David Martínez. El tercer que va creuar la meta va ser Paco Morales. En la Copa CBR, el campió va ser Óscar Gutiérrez, seguit per Marc Alcoba. La propera de les convocatòries al circuit d'Alcarràs serà el proper cap de setmana, en la Copa d'Espanya de Velocitat.