El Barça, en un partit extraordinari, va derrotar ahir a la nit al Palau Blaugrana el Rhein Neckar Löwen alemany per 31-24 en el partit de tornada de quarts de final de la Lliga de Campions, neutralitzant així el desavantatge de l'anada (38-31).Gràcies al major nombre de gols marcats en camp contrari, els blaugrana seran a la fase final de Colònia del 31 de maig. Ahir, de nou, la màgia del Palau, amb les grades plenes a vessar i el suport incessant de l'afició, va tornar portar a coll l'equip fins a la remuntada.

Com calia esperar, el Rhein Neckar no va ser l'equip ràpid de l'anada i va sortir a alentir el joc des del primer minut. Xavi Pascual va col·locar Niko Karabatic de central, fet que va descentrar l'eix defensiu germànic. El francès va sumar quatre gols gairebé consecutius i Juanín, en l'únic contraatac del Barça en el primer temps, va tancar la primera part 15-11.

El Palau s'enfonsava a l'inici del segon temps amb el cinquè gol de Karabatic (16-11), però amb 17-13 el porter qatarià Stojanovic va parar dos penals a Víctor Tomás i això donava aire als alemanys. L'exclusió de Gedeon Guardiola va trencar la cobertura del Rhein Neckar i el Barça va situar el 22-16.

El Rhein Neckar no es rendia i Goetzki, amb dos gols consecutius, retallava de nou a falta de 32 segons per al final (31-24). Va ser llavors quan Tomás va fer falta en atac a falta de cinc segons i els germànics disposaven d'un llançament des de la seva línia de nou metres. Schmid ho va intentar, però Sterbik el va aturar i va culminar així una nit per emmarcar.