El Súria va fer un pas més cap a la permanència a Segona Catalana superant amb un joc intens la gran qualitat del Sabadell Nord.

L'equip sabadellenc va tenir una molt bona sortida i va dominar els primers 25 minuts. Després de diversos avisos, Alejandro va marcar de cap a la sortida d'un córner i tot i que el porter Marc Rivera va tocar la pilota, aquesta va traspassar per poc la línia de gol. De mica en mica, el Súria va anar reaccionant amb bones oportunitats, tot i que no van poder ser aprofitades abans del descans. També els visitants van tenir les seves ocasions destacant un xut al pal al minut 40.

Al segon temps, les coses van ser diferents. El Súria va sortir decidit a capgirar el marcador i al minut 55, Juanfran va rematar al fons de la xarxa de cap una centrada de Viñals. Al minut 69, espectacular aturada de Marc Rivera, ahir, un dels herois del seu equip. Tres minuts després, Xavi Rivera va convertir una falta comesa sobre Aleix en el 2 a 1.

Amb el marcador a favor, el Súria va prendre precaucions defensives per conservar l'avantatge en una fase del partit en la que el porter Marc Rivera va ser protagonista amb les seves aturades.

El proper dissabte, el Súria visitarà el camp del Castellar en una nova final per aconseguir salvar la Segona Catalana.