Tot i que el Manresa ja ha aconseguit el títol (diumenge passat al camp del Sant Quirze), l'interès al grup 4 de Segona Catalana no ha baixat atès que el Gironella té en joc la plaça de promoció d'ascens, i el Súria té com a objectiu la permanència a la categoria.

El Manresa té demà (12 h) la visita del Cardedeu en un partit que ha de servir per festejar el campionat. A la mateixa hora, el Gironella té un dels partits més importants de la temporada al camp del Lliçà de Vall; els dos equips estan separats per només dos punts a favor dels gironellencs, que són segons. El tècnic del Gironella, Xavi Posas, opina que "segurament és més important per a ells que per a nosaltres. És clar que si guanyem, faríem un pas molt ferm cap a la promoció; si perdem, penso que encara podríem recuperar la segona plaça perquè encara quedarien dues jornades i tots els partits costen molt de guanyar". Per a aquest transcendental duel, Posas no pot disposar d'Abel, Ivan López, Rafa i Pol Raich, i és dubte per lesió Pau Ragués.

El Súria necessita el triomf a Castellar (avui 1 les 16.30 h) per no veure complicada la seva classificació; actualment disposa de cinc punts respecte al Roda de Ter, que és cinquè per la cua.