L'Igualada no va patir gaire per imposar-se a un Vilanova enfonsat a la classificació i certificar, d'aquesta manera, la classificació per a la propera edició de la Copa de la CERS. Els homes de Cesc Monclús van sortir al parquet molt concentrats i al minut 4 ja guanyaven per 2-0. Baliu i Vives encetaven el marcador però poc després el visitant Aragonès retallava les diferències en la primera ocasió de gol de l'equip del Garraf. Fins i tot durant alguns minuts semblava que podien obtenir el gol de l'empat però finalment no van poder seguir el ritme dels locals. Abans del descans el capità local Ton Baliu marcava el seu segon gol del matx i deixava el marcador en un 3-1 al descans.

A la segona meitat el cansament es va començar a fer feixuc per als vilanovins i al minut 32 Sergi Pla marcava el 4-1 i deixava el partit gairebé sentenciat. Una bona acció de Molas era aprofitada per Baliu per marcar el cinquè gol local i poc després Sergi Pla driblava dos rivals per acabar batent un Joan Marc Escofet que no va poder fer res per evitar el gol. Encara faltaven gairebé dotze minuts per al final de l'enfrontament, però el marcador del partit ja no va canviar.