El serbi Novak Djokovic va superar el manacorí Rafa Nadal i va sumar el seu tercer títol en el torneig de Roma. Djokovic es va imposar en tres sets, 4-6, 6-3 i 6-3, en un partit que va durar dues hores i dinou minuts, i que és l'avantsala de Roland Garros, el Grand Slam de la temporada sobre terra batuda.

El serbi, número dos del món, que es va apuntar ahir el seu tercer títol de la temporada (també es va imposar a Indian Wells i Miami), es va veure les cares amb Nadal per quarta vegada en la final de Roma. Nadal, que havia guanyat set vegades el Masters italià, no va poder sumar el seu vuitè títol. El de Manacor, podria haver sumat el seu títol número 64, igualant així al suec Bjorn Borg i el nord americà Pete Sampras en títols guanyats al llarg de la seva carrera.

Williams, intractable

La nord-americana Serena Williams es va imposar en la categoria femenina del torneig italià per tercera vegada en la seva carrera, després de superar la italiana Sara Errani per 6-3 i 6-0, en només 71 minuts de joc. Amb el d'ahir, Williams va sumar el títol número 60 de la seva carrera. El d'ahir, tal com passa amb Djokovic, és el tercer títol de la temporada per a la número u del món (també va guanyar a Miami i Brisbane).