Tres empats i una derrota van ser els resultats dels equips catalans que lluiten per ascendir a la Lliga Adelante i que afrontaven l'anada de la segona eliminatòria. El millor resultat va ser el de L'Hospitalet, que va empatar al camp de La Hoya Llorca (2-2). El Lleida Esportiu i el Nàstic de Tarragona hauran de resoldre a domicili després d'igualar a casa i el Llagostera haurà de remuntar a casa després de perdre per 2-0 al camp de l'Avilés.

Els gironins, que la setmana anterior van quedar eliminats contra el Ràcing per un gol en pròpia porta, van ser superats pels asturians. Un gol d'Arias, al minut 31, i un altre de Dani, un quart d'hora abans del final, obliguen a l'èpica l'equip que dirigeix el monistrolenc Lluís Carrillo.

L'Hospitalet, per la seva banda, va empatar a Llorca un partit que havia remuntat. Els murcians es van avançar mitjançant Nico al minut 3, però Pol i De Haro van posar davant els riberencs. Tres minuts abans del final, Pallarès va establir l'empat a dos. A Tarragona, el Nàstic va empatar contra el Sestao (1-1) després d'avançar-se mitjançant Lago Junior. Un gol de Jito, però, ho deixa tot obert. A Lleida, ni els locals, ni el Leganés no van fer cap gol.

Pel que fa als catalans que volen pujar a Segona Divisió B, Formentera, 2-Muntanyesa, 0 i Europa, 0-Socuéllamos, 0.