Que a Maradona li agrada el protagonisme és sabut per tothom, per això cada vegada que parla davant d'un micròfon no deixa indiferent a ningú. L'exseleccionador argentí no va deixar passar l'oportunitat d'atacar la selecció espanyola, un dels seus blancs preferits, després de l'engruixida derrota d'ahir davant d'Holanda.

Diego Armando Maradona, que durant el mundial col·labora amb una televisió veneçolana, Telesur, com a analista, va ser entrevistat per Víctor Morales en el programa De Zurda. L'argentí va centrar les seves paraules en la figura d'Iker Casillas, i va afirmar que "va fer el pitjor partit que li he vist en la meva vida. Venia d'un rendiment semblant...", i va aprofitar per recordar la relació del porter espanyol amb el tècnic portuguès José Mourinho, amic de Maradona: "ara vull recordar les paraules que el meu amic Mourinho va dir a tot el món.

Va comentar que Casillas no era el porter i li va costar ben car. Va haver de marxar del Madrid i jo li dono la raó". Les seves paraules van aparèixer en tots els mitjans esportius espanyols, i van rebre la resposta de Javier Clemente, seleccionador de Líbia i exentrenador de la selecció estatal, que va fer una piulada a Twitter criticant les paraules de l'argentí: "el que ha dit Maradona de Casillas em sembla una falta de respecte i aprofitar-se d'un mal dia. No és el més adequat per parlar..."

Però la crítica de Maradona no es va quedar en Casillas, ja que també va llançar una pregunta a l'aire sobre el partit de la selecció espanyola en general: "què pot fer Espanya per reposar-se d'aquesta patacada? Perquè Espanya no està acostumada que li fiquin cinc gols i que li'n fallin quatre dins l'àrea petita".

Per acabar, l'argentí va criticar també Sergio Ramos, que va perdre la carrera amb Robben, que va acabar amb el cinquè gol dels holandesos, "el va guanyar sortint cinc metres per darrere".

Les crítiques de Maradona al combinat espanyol no són una novetat, i és que, en el darrer mundial de Sud-àfrica, l'argentí va criticar els de Del Bosque quan van perdre el primer partit davant Suïssa per la seva falta d'encert de cara a porteria.