Pot ser el serial de l'estiu, o no. La possible retirada del Vilassar de Dalt a Primera Catalana pot afectar el futur del CE Manresa i també el del Gironella, en aquest cas, gairebé sense voler.

Si es confirma que el Vilassar de Dalt plega (divendres en l'assemblea informativa als socis així es va donar a entendre), deixaria una plaça vacant al grup 1 de Primera Catalana. El CE Manresa, que inicialment ha estat inclòs al grup 2, va demanar el canvi al grup 1, una sol·licitud que va ser denegada per la Federació Catalana en primera instància. Ara bé, depenent de qui ocupi el lloc dels maresmencs, els manresans podrien tenir possibilitats de ser al grup 1 la temporada que ve.

I aquí ve el problema, perquè un reglament gens clar dóna peu a diferents interpretacions, en les quals es troba involucrat el Gironella. D'entrada, tot fa pensar que serà el Lleida B el que tindrà el privilegi de jugar a Primera Catalana després de ser el millor segon classificat a Segona Catalana sense pujar a la promoció (si es així, el CE Manresa tindria plaça al grup 1, perquè els lleidatans anirien al 2). Però la reglamentació federativa parla de repescar, en cas que es produeixi una vacant per retirada, l'equip amb millor classificació amb criteris geogràfics o de territorialitat. Si es fa servir aquest criteri, i tenint en compte que el Vilassar de Dalt és de la província de Barcelona, el millor segon classificat de Segona Catalana barceloní que va caure a la promoció és el Gironella.