Alfredo Di Stéfano, president d'honor del Reial Madrid, el gran mite madridista, va morir ahir a l'edat de 88 anys a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid, tres dies després de patir una aturada cardiorespiratòria quan sortia de celebrar el seu aniversari.

Di Stéfano era considerat un dels quatre grans del futbol mundial juntament amb Pelé, Diego Armando Maradona i Johan Cruyff. El llegendari jugador del Reial Madrid estava des de dissabte en coma induït. Anteriorment ja havia tingut diverses afectacions cardíaques en els nou últims anys. Va néixer el 4 de juliol de 1926 a Buenos Aires (Argentina). Fill d'emigrants italià i francesa, va passar la seva infància en barris humils i va treballar durant un temps en el negoci agrícola i ramader familiar, abans del seu debut el 1944 en la primera plantilla del River Plate.

Era conegut com la "saeta rubia", ja que era tan veloç com un d'aquells moderns avions dels anys quaranta i cinquanta amb propulsió posterior a reacció (saetas) i pels seu cabells rossos.