02 de agost de 2014
02.08.2014

Movsziszian i Mellado, favorits a l'Open de la Pobla

El torneig, que s'inicia avui, compleix 24 edicions

02.08.2014 | 08:20
Karen Movsziszian torna a ser un dels favorits a la Pobla de Lillet

Estiu, escacs i la Pobla de Lillet van agafats de la mà des de fa 24 anys. Avui, dissabte, el Saló de la Flor d'aquesta població berguedana acollirà la primera ronda de la 24a edició de l'Open d'escacs de la Pobla de Lillet, un clàssic entre els oberts estiuencs a Catalunya.

Entre els inscrits, que superen els 90, hi ha com a favorits dos clàssics: l'armeni Karen Movsziszian (GM), molt conegut a la Pobla de Lillet, i el manresà Joan Mellado, del Catalònia (MI). També hi seran el colombià Jorge E. Renteria (MF) i l'holandès Michel Breuker, a més a més d'un destacat grup de jugadors catalans entre els quals figura Miquel Herreros, del Catalònia (MC). També està inscrita la cubana Raquelina Fandiño (wMI).

Com és habitual, el torneig es jugarà al millor de nou rondes, que començaran diàriament a 2/4 de 5 de la tarada, menys la darrera, el diumenge 10 d'agost, que tindrà l'inici a les 10 del matí (l'entrega de premis serà a les 5). Una de les novetats d'enguany és que l'open s'ha dividit en dos grups segons l'ELO dels escaquistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes