Gerard Puigoriol Putxi i David Batanero formen part de l'equip de la selecció catalana amateur que es prepara per tal de prendre part en la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. Putxi, jugador de Calders que pertany a l'Europa, i Batanero, el sallentí del Terrassa, són la representació bagenca en la selecció que dirigeix l'entrenador Toni Almendros i que demà, a les 19 hores, disputarà contra l'equip de l'AEC Manlleu al camp de joc de la població osonenca.

Aquest amistós s'emmarca dins la preparació de la selecció per afrontar amb màximes garanties la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA que jugarà del 22 al 28 del proper mes de setembre a Moldàvia. L'equip català lluita per aconseguir un lloc a la fase final i els seus adversaris a Moldàvia són els conjunts d'Irlanda del Nord, Ucraïna i l'amfitrió.

Batanero i Putxi, que enguany ha deixat el Manlleu per fitxar per l'històric Europa barceloní, ja han format part en altres convocatòries de l'equip català. Putxi és un dels més habituals per al tècnic Toni Almendros i va participar en el subcampionat assolit el 2013 en aquest campionat europeu per a les seleccions autonòmiques, quan es va perdre per penals davant de la representació del Véneto.