La plantilla del sènior masculí del Sedis la Seu, que Joan Carles Pié ha de conduir en la campanya 2014-15 en la categoria assolida de Copa Catalunya, ja té els seus noms definitius.

La plantilla és el fruit de la feina que aquest darrer mes han dut a terme Héctor Beni, coordinador dels equips sèniors del club, i el tècnic Joan Carles Pié. L'equip ha d'assumir el repte de poder ser del tot competitiu dins la categoria de Copa Catalunya, molt exigent, després d'haver aconseguit l'ascens des de la Primera Catalana en la darrera campanya. Els jugadors escollits per defensar la samarreta del club urgellenc són Roger Vilaró, Quim Vallve, Pol Ausas, Francesc Sansa, Ferran Vilaró, Marc Tomas, Xavier Miñambres, Marc Lara, Flavio Bottiroli, Edu Vives, Nil Bregolat i Sergi Berenguer.

De la plantilla de la temporada passada han estat baixa Victor Seguin, Jordi Vilarrubla i Hector Beni, així com el cos tècnic que va aconseguir l'ascens, Jordi Tomas i Aleix Alberich.

Les novetats per a aquest nou repte són: Quim Vallve i Marc Lara, que pugen del planter del club, en concret de l'equip júnior masculí, i Sergi Berenguer, que arriba per reforçar el joc interior. Pie té d'ajudant un Héctor Beni que ha canviat la pista per la banqueta. El Sedis comença entrenaments dilluns, 18 d'agost.