Segueix-nos a les xarxes socials:

L´Igualada supera el Cervera en una segona part molt efectiva

Clara victòria igualadina en una visita al camp de joc del Cervera, de la Segona Catalana. Al primer temps, el partit no va ser en excés vistós i els jugadors anoiencs de Joan Prat no van llançar a porteria fins al minut 31. El duel sí que es va animar més a les darreries de la part inicial i van arribar els primers gols; els locals es van avançar amb una diana de Marín, resposta per Güell abans del descans.

A la represa, els canvis que es van fer a l´Igualada van servir com a revulsiu i va destacar l´eficàcia de cara al gol de Fran, que va marcar tres vegades per poder establir el definitiu 1-4 en el marcador.

Doblet en el cap de setmana

El CF Igualada jugarà dos partits entre avui i demà. Aquesta tarda, a partir de les 19.15 hores, tindrà de visitant a les Comes un Espanyol juvenil A de la Divisió d´Honor de la seva categoria. Demà, l´equip del San Cristóbal de Terrasssa serà el que passarà pel terreny anoienc, a partir de les 18 hores.

El CF Igualada està arribant tot just a l´equador de pretemporada, preparant la lliga dins la Primera Catalana que començarà el dia 7 de setembre. En el primer partit de caire amistós va perdre enfront del Manlleu (1-2), després empatava a Navàs (2-2) i dimarts derrotava per un clar 3-o l´equip americà del Western New England. El proper dijous rebrà la Unió Esportiva Avià en un matx a les Comes amb el seu inici a les 21 hores.