Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa goleja a Roses i s'obre pas cap a semifinals

El Molletense, botxí ahir del CE Sallent, serà el rival dels manresans, el cap de setmana que ve en terreny vallesà

El Manresa goleja a Roses i s'obre pas cap a semifinalsROSANA VIDAL/diari de girona

El Centre d'Esports Manresa va superar el Roses, equip que enguany ha pujat a la Segona Catalana, per un clar 0-3 i jugarà les semifinals de la Copa Catalunya amateur contra el Molletense, que ahir va eliminar el CE Sallent. El resultat, però, va ser un xic enganyós sobretot si ens atenem a la primera meitat.

El joc brusc dels locals va condicionar a un Manresa que li va costar molt entrar al partit. Una centrada de Lumbreras rematada per Soler va significar el 0-1. Les indecisions de la defensa del Manresa van fer que el porter Moreno hagués d'intervenir de forma molt meritòria als minut 17 i 44 amb dos u contra u de Hicham, al minut 17 i Juli al 44. Va ser el mateix Hicham que només començar la segona meitat va estar a punt d'empatar amb un xut de falta. Poc després Juli xuta fora sol davant Moreno. Aquesta acció va ser el punt d'inflexió del partit. A partir de llavors els manresans van començar a dominar. Al minut 65 Soler va transformar un penal comès sobre un Noah que feia poc que havia entrat al camp. El mateix jugador va sentenciar el partit quatre minuts després.