Segueix-nos a les xarxes socials:

Lliga BBVA

L'Espanyol renova Sergio García

El club li el jugador allarguen la seva vinculació fins el 30 de juny del 2018

L'Espanyol renova Sergio GarcíaEFE

L'Espanyol ha renovat Sergio García, segons ha explicat el president del club, Joan Collet, en la presentació a l'Estadi Cornellà-el Prat de Lucas Vázquez com a nou futbolista de l'entitat catalana.

"Aquesta tarda ho tindrem fet, és un tema menys i una alegria més", ha comentat el dirigent blanc-i-blau, que ha mantingut que en tot moment ha estat "molt tranquil" respecte a les renovacions. "Tot va avançant en el temps i avui hi haurà novetats que ens faran estar il·lusionats", ha comentat.

En principi, Sergio García, capità de l'equip i un dels seus principals referents en el terreny de joc, renovarà fins al pròxim 30 de juny de 2018. Les converses entre les dues parts han estat constants i la predisposició per prolongar el vincle, positiva en tot moment.

En cas que, finalment, el davanter segueixi a l'entitat, la Direcció Esportiva encara tindria dues renovacions obertes més: el porter Kiko Casilla i el migcampista Víctor Sánchez. La del migcampista, en principi, és la que està més pròxima a l'acord definitiu.

Prem per veure més contingut per a tu