Segueix-nos a les xarxes socials:

Ignasi Ávila i Joan Font, quarts en contrarellotge al mundial de Greenville

Ignasi Ávila i Joan Font, quarts en contrarellotge al mundial de GreenvilleARXIU PARTICULAR

El ciclista manresà Ignasi Ávila, al costat de Joan Font, pren part en el campionat del món paralímpic de ciclisme en carretera que es fa a Greenville (Carolina del Sud), als Estats Units. En l'especialitat del tàndem contrarellotge, el duet de Font i Ávila va quedar en el quart lloc, a tocar del podi. Avui seran en la prova de ruta, amb la garantia de ser els vigents campions de Copa del Món i els número 1 pel que fa al rànquing mundial. Ávila, que va ser un destacat atleta paralímpic, amb les participacions fins i tot en diversos Jocs Paralímpics, està lluint en la modalitat del ciclisme que era nova per a ell fins fa poc.

En la crono, el temps d'Ávila i de Font sobre 24'9 km va ser de 31'52'' que els va apartar, i per ben pocs segons de marge, del podi. Ells van estar darrere dels italians Ivano i Lucca Pizzi (que van fer 31'26''), els holandesos Ter Shure i Fransen (31'40'') i el duet polonès Polak-Ladosz (31'49''), que va ser qui es va penjar la medalla de bronze en aquesta prova.