El CE Manresa tanca el curs amb unes taules

Omar Ouhdadi va palesar dinamisme i determinació a Alzira | ARXIU/JORDI BIEL

Omar Ouhdadi va palesar dinamisme i determinació a Alzira | ARXIU/JORDI BIEL / LLUÍS CUBERES I MARTÍ. MANRESA

La segona participació del Centre d’Esports Manresa a la Segona Divisió RFEF es va cloure amb un empat sense gols dels blanc-i-vermells al feu de la UD Alzira. Els jugadors d’Aitor Maeso, tot i haver perdut matemàticament la categoria des de la 31a jornada, van oferir unes notables prestacions a l’estadi Luis Suñer Picó i van merèixer sumar el sisè punt de la segona volta de la competició.

L’enfrontament es va caracteritzar per l’alternança a l’hora d’assumir la iniciativa ofensiva. Omar Ouhdadi va gaudir de la primera oportunitat del matx. El mitja punta d’origen marroquí va culminar un contracop conduït per Dani Reina per armar una volea a mitja alçada que Tòfol Montiel va neutralitzar sobre la mateixa línia de gol (min 11). La UD Alzira va replicar amb la rematada de cap al travesser del golejador Pablo Palacín i el posterior xut de Manel Busquets que el va fregar (min 17). En els següents minuts, Héctor Hurtado es va lluir per aturar les enverinades rematades rases del màxim golejador del conjunt valencià (minuts 19 i 22) i Nil Garrido va posar a prova el porter local Vicent Dolz amb una canonada (min 39).

La segona meitat va ser similar. El CE Manresa va sovintejar amb més assiduïtat l’àrea alzirenca, però els amfitrions van generar més ocasions de gol. Pablo Palacín va tornar a constatar l’encert d’Héctor Hurtado (min 52) i les rematades de cap de Victor Sala (min 53) i Sergio González (min 66) es van perdre per sobre el travesser. La millor oportunitat dels blanc-i-vermells va ser un xut a boca de canó d’Álex Pachón que Vicent Dolz va conjurar (min 78).