El Bayern de Munic de Pep Guardiola es va imposar ahir per 2-0 al Stuttgart a l'Allianz Arena en un partit en què els visitants no van posar problemes als bavaresos, i en el qual Xabi Alonso va tornar a demostrar que serà una peça important per al tècnic de Santpedor. Amb aquesta victòria, el Bayern va igualar a punts el Bayer Leverkusen al capdavant de la classificació de la lliga alemanya, però amb una diferència de gols millor, el que fa que sigui líder. El Borussia Dortmund, en el seu primer partit sense la seva estrella, Marco Reus, per lesió, va superar el Friburg per 3-1 i es va situar a un punt dels de Munic.

En el triomf del Bayern a casa, Xabi Alonso va tornar a tenir una presència important sobre la gespa, i va ser el jugador que més va contactar amb la pilota de l'equip de Guardiola. Els locals van necessitar gairebé mitja hora per obrir el marcador, davant d'un Stuttgart que es va replegar bé en defensa. Va ser al minut 27 quan la defensa visitant no va encertar en refusar un llançament de falta d'Alonso i el rebot va caure a les botes de Mario Götze, que després de d'esquivar el bosni Ibisievic va obrir el marcador amb la cama dreta.

Els bavaresos van controlar la resta de partit amb comoditat, però no va ser fins el minut 85 quan el francès Franck Ribery va anotar el segon gol, en aprofitar una passada de Robert Lewandowski. La nota negativa del dia pels homes de Guardiola va ser la lesió muscular que va patir el central Holger Badstuber, que tot just jugava el seu tercer partit després d'haver estat de baixa tota la temporada anterior pel trencament dels lligaments creuats.