El rival del Barça dimecres a la Champions League, l'Apeol de Nicòsia va guanyar per la mínima elk seu segon partit a la lliga. Per la seva banda, els altres dos equips del grup, Ajax i PSG van patir sorts desiguals. Els francesos no aixeuqne cap i van tornar a empatar mentre que els de Frank De Boer van retrobar-se amb la victòria.

El Barça encetarà dimecres la Champions contra l'equip més feble del grup, l'Apoel de Nicosia, que va jugar ahir el seu segon partit de lliga i va vèncer per la mínima davant l'Ermis Aradippou. L'autor del gol va ser el punta irlandès Cillian Sheridan. Aquest és tots just el segon partit de la lliga xipriota i l'Apoel, vigent campió de la competició, ja es situa líder amb els dos partits guanyats.

El PSG de Laurent Blanc per la seva banda no està tenint un inici de lliga gaire còmode i ahir va tornar a empatar, aquesta vegada al camp del Rennes. Camara va avançar l'equip parisencs però els locals van empatar al 56 i el resultat ja no es va moure més. En els cinc partits jugats aquesta temporada els de la capital francesa només han pogut guanyar en dues ocasions i en els altres tres s'han hagut de conformar amb taules

De Boer torna a somriure

L'Ajax es va retrobar amb la victòria després de perdre la setmana passada el derbi holandès per excel·lència contra el PSV Eindhoevn. Els d'Amsterdam van guanyar 2-1 a l'Heracles amb dos gols de Milik i es situen quarts a 6 punts del líder el PSV.