L'Atlètic de Madrid va tornar a guanyar ahir el Reial Madrid (1-2) al Santiago Bernabéu, per segona vegada consecutiva en Lliga, deixant a la vista de tothom les carències d'un equip debilitat per les baixes del mercat d'estiu. Els blancs encadenen la segona derrota seguida a la competició i semblen un reflex borrós de l'equip que el passat mes de juny va alçar la Champions League.

El futbol és sinònim de contacte i així ho entén l'Atlètic, que va començar un altre duel, el tercer en un mes, amb dues faltes del mexicà Raúl Jiménez i de Raúl García a Sergio Ramos i Fabio Coentrao. L'Atlètic, amb la novetat del mexicà sobre el camp per acompanyar Mario Mandzukic en punta, va començar de la millor forma possible, marcant. Al cinc minuts de partit Tiago Mendes va obrir el marcador amb un gran cop de coa, badada de Benzema inclosa.

Va ser l'únic remat entre els tres pals de l'Atlètic en tota la primera part. No hi va haver més. Només dos xuts inofensius de Koke i Jiménez que van marxar fora. Al Reial Madrid li va costar reaccionar i el públic ho pagava amb Casillas, titular altra vegada i xiulat pels seus aficionats cada cop que tocava la pilota.