El Llagostera va donar la sorpresa en imposar-se al Mini Estadi per 0-1 i d'aquesta manera va sumar la seva primera victòria en la seva temporada de debut a la Lliga Adelante. En contra del que havia passat en els partits anteriors, el Barça B es va mostrar molt espès en les seves accions ofensives i gairebé no va crear perill a la porteria d'un segur René.

Per la seva banda el conjunt de Santi Castillejos es va mostrar molt sòlid en defensa i creant perill en ràpids contracops. Juanjo Expósito va tenir el gol a tocar però la seva rematada amb el cap es va estavellar al travesser. Poc després, al minut 22, arribava el 0-1 definitiu gràcies a un gol el pròpia porta de Patric en intentar rebutjar una centrada d'Eloy. El Barça va pressionar en busca d'un gol que no va arribar.

El CE Sabadell també va guanyar el primer partit de la temporada en superar la Ponferradina per 1-0 gràcies a un gol marcat per Ortuño a l'inici de la segona meitat. Els locals van disposar d'ocasions per sentenciar però al final el porter Nauzet va salvar l'empat amb dues grans aturades.