El Madrid necessitava donar un cop a sobre la taula després de les derrotes contra la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid i el Deportivo de Víctor Fernández va pagar els plats trencats amb una escandalosa golejada en contra (2-8), la màxima que ha rebut al seu camp. Cristano Ronaldo, amb tres gols, va ser el gran protagonista d'un partit on també va destacar el mexicà Hernández, que en va fer dos.

El Dépor només va poder aturar el Madrid als primers minuts fent un gran desplegament físic però a poc a poc el domini madridista es feia més evident. Al minut 29 Cristiano rematava amb el cap una bona centrada d'Arbeloa i obria la llauna. Poc després James Rodríguez marcava el 0-2 amb un fort xut des de fora l'àrea. A pocs minuts pel descans Cristiano marcava el 0-3. Per uns moments semblava que podien revifar els fantasmes d'Anoeta quan Medunjanin marcava l'1-3 al minut 51 en transformar un penal.

Res més lluny de la realitat ja que al minut 66 Bale marcava l'1-4 i ja deixava el partit totalment sentenciat. L'allau madridista, però, es va mantenir i els d'Ancelotti no van baixar el nivell. Així. Al minut 78 altre cop Bale marcava el cinquè gol i eixamplava l'avantatge. El conjunt blanc, però, no en tenia prou i mantenia la pressió sobre el conjunt gallec. Cristiano completava la seva gran tarda marcar l'1-6 davant la desesperació de la defensa gallega. Al minut 84 el local Toché marcava el segon gol del Deportivo però encara faltaven els dos primers gols del mexicà Chicharito Hernández a la lliga espanyola que van arribar als minuts 88 i 93.

Històrica golejada a fora

Amb aquest resultat tan contudent a La Corunya el Madrid va aconseguir la seva major golejada, en lliga, en la seva història. De fet l'única vegada que havia marcat set gols va ser l'any 1987 a Saragossa. Sí que havien marcat vuit gols en la Copa del Rei contra el San Sebastián de los Reyes l'any 2002.